zaterdag 22 november 2014

Wel óf geen voetenzak in de kinderwagen?


BABYCARE BLOGT


Trappelt jouw baby telkens zijn of haar eigenwijze voetjes onder het dekentje vandaan? Dat is namelijk enorm grappig, dan mag papa of mama je weer inkomen stoppen, hilarisch gewoon.
Wij denken dat deze ouders staan te “trappelen” om hun ukkie in een warme voetenzak te plaatsen!

Voor de ouders van bewegelijke baby’s, schoenen schoppers en sokken trekkers is de voetenzak een goede uitkomst. Maar wanneer gebruik je een voetenzak?

Voetenzak Rockabilly Dot van Elodie Details
Voetenzak Rockabilly Dot
Nu de temperaturen buiten dalen is het belangrijk dat je kleintje er warm genoeg bij zit. Een voetenzak voor de kinderwagen en buggy biedt de ideale uitkomst voor deze koude winterdagen. 

Je baby zit stil in de wagen en zal het dus eerder koud hebben dan jijzelf.
Wanneer een baby het koud heeft verschilt natuurlijk per baby. Als regel gebruik je bij temperaturen onder 16 graden een voetenzak. Als het waait zelfs eerder! Doe de test maar eens zelf en ga bij de huidige temperaturen (november, 10 graden) maar eens buiten op een stoel zitten. Na vijf minuten ben je koud!

Eenmaal besloten een voetenzak aan te schaffen is er een veelheid aan keuzes, je kunt het er warm van krijgen!  Om je op weg te helpen, geven we  graag wat toelichting over de verschillende vullingen.

De meeste voetenzakken zijn gevuld met polyestervezels.  Dit zorgt ervoor dat de voetenzak licht van gewicht is en goed isoleert. De voetenzakken met polyestervezel-vulling kunnen gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine.

Ook zijn er voetenzakken gevuld met dons, deze zijn geschikt voor dé echte koukleum. Met een donzen voetenzak kun je bij elk weertype -ook bij barre kou- een frisse neus halen met je baby. Dons een natuurproduct, met een goed isolerend vermogen. Door de luxe uitstraling van dons, komt jou kleintje in stijl de koude dagen door. Donsgevulde voetenzakken kunnen worden gewassen in de machine op 30 graden. 
De Bugaboo High Performance voetenzak is een perfect voorbeeld van een donsgevulde voetenzak.

Naast de voetenzak zijn er natuurlijk tal van andere mogelijkheden om je kleine ukkie warm te houden, bijvoorbeeld  een comfortabele wikkeldeken of een stoer skipakje!

Tip! Speciaal voor de eigenwijze trappelaars hebben we de voetenzakken van Elodie Details.  Speciale motieven voor jullie oogappel of kleine fashionista. (zie afbeelding)

1 opmerking:

  1. ik ben helemaal weg van de Elodie Details, Voetenzak, Graphic Devotion. Ik vraag me alleen af kan deze ook op de Bugaboo bevestigd worden?

    BeantwoordenVerwijderen