zaterdag 15 november 2014

Even voorstellen!

Babycare blogt
Tips, inspiratie en ervaringen!

"Om mij heen schieten de kinderwagens als paddenstoelen uit de grond. De schrik slaat me even om het hart: ‘Ik ben de doelgroep van Babycare!' "

 Daar zit ik dan, de eerste twee babybeurzen al achter de kiezen. De inspiratie en de ideeën vechten om een plekje in mijn hoofd. Die geweldige kinderwagenaccessoires die ik zag in Keulen, de groene initiatieven die bijdragen aan een beter milieu, het geweldige houten speelgoed dat ik zag bij Pink en Blue Kids Tradefair of die gemotiveerde standhouder die me alles wist vertellen over borstvoeding. Er zijn zo veel tips om te geven, inspiratie om te krijgen en ervaringen om te delen. Maar ik loop op de zaken vooruit!

 

Wie zijn wij en wie ben ik?

Babycare is sinds 1970 dé babyspeciaalzaak in het centrum van Veendam. Maar dat is niet alles, vanaf 1998 is Babycare actief op het internet (www.babycare.nl) en was daarmee de eerste online babywinkel in Nederland! Mede hierdoor telt klantenbestand van Babycare nu ruim 80.000 adressen over de hele wereld. Door deze jarenlange ervaring is Babycare een ware expert op het gebied van baby’s en dat willen we graag met jullie delen.


Ouderwetse kinderwagens in een modern kleurrijk jasje!
Kind und Jugend beurs 2014 - Keulen

Hallo Merel hier!
En ik dan? Ik ben Merel Hessing en heb een hartstocht voor taal, mooie beelden en heb een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om mij heen. Maar belangrijker nog, ik ben (nog net!) 29 jaar en zie om mij heen de kinderwagens als paddenstoelen uit de grond schieten. De schrik slaat me even om het hart: ‘Ik ben de doelgroep van Babycare!’ Geregeld koop ik een kraamcadeautje en ongemerkt heb ik een mening en een smaak ontwikkeld als het gaat om de inrichting van een babykamer of wat een coole kinderwagen is. En nu mag ik vanuit mijn oogpunt gaan bloggen! In mijn zoektocht naar dat ene hebbedingetje voor je baby, tot de handigste borstkolf, ik ga het uitzoeken en ik laat het je weten! En dit alles natuurlijk ondersteunt door het professionele team van Babycare! 

'Wij van Babycare adviseren...'
Zonder nu te klinken als ‘Wij van Babycare adviseren… Babycare!’, wat we vooral willen is: jullie op de hoogte houden van alle nieuwe technieken, producten en trends voor ouders en kind. Graag ga ik samen met jullie opzoek naar die producten waar je oprecht vrolijk van wordt en tips waar je wat aan hebt.

Maar ik kan het niet alleen! Dus: waar word jij vrolijk van, wil jij meer over lezen of welke tip wil je delen met de wereld? Laat je reactie hieronder achter en sluit je aan bij Babycare community!

Tot snel!

Babycare,

Merel

Ow ja, voor ik het vergeet: die mooie roze kinderwagen op de eerste foto is de Yoyo van Babyzen, echt een favoriet! Nog geen 6kg zwaar en tot een ieniemienie (voor een buggy dan!) pakketje in te klappen. Geen groot gevaarte meer in de gang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten